Prikbord

Het prikbord is bedoeld voor fiets-gerelateerde advertenties. Zoekt u een fietsmaatje of heeft u iets te koop wat met fietsen te maken heeft, dan kunt u dat hier kwijt. Wilt u ook een advertentie plaatsen, mail dan uw naam, contactgegevens en omschrijving van de advertentie naar [email protected]. Geef even door wanneer u wilt dat de advertentie verwijderd moet worden.

Cursus geven over fietsenreparatie en -onderhoud, wie kan dat?

Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn zoekt iemand – bij voorkeur een vrouw – om een cursus fietsreparatie/-onderhoud te geven.
De cursus staat gepland van 10 maart t/m 31 maart (4 lessen) op de woensdagochtend 9.30 – 11.30 uur. De vergoeding is € 16,- per uur. Vanwege de lockdown zal de startdatum misschien verschoven worden. (De cursus staat al op de Jasmijn-website: scroll een stukje naar beneden op https://www.jasmijn.info/woensdag.)
Heb je belangstelling, neem dan contact op met Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn, tel. 050-5733319 en vraag naar Patricia.

800 kinderboeken met fiets

Wegens verhuizing te koop voor de liefhebber: mijn verzameling van zo’n 800 kinderboeken (2 kasten vol) met een fiets op de kaft. Alle boeken in één koop; eventueel kunnen de Lundia kasten erbij overgenomen worden. Ik hoop er iemand blij mee te kunnen maken. Prijs n.o.t.k.

Minke Kuipers, Winsum, [email protected]

Datum plaatsing: 13-03-2020