Prikbord

Het prikbord is bedoeld voor fiets-gerelateerde advertenties. Zoekt u een fietsmaatje of heeft u iets te koop wat met fietsen te maken heeft, dan kunt u dat hier kwijt. Wilt u ook een advertentie plaatsen, mail dan uw naam, contactgegevens en omschrijving van de advertentie naar [email protected]. Geef even door wanneer u wilt dat de advertentie verwijderd moet worden.

Fietsmaatje m/v

Mijn naam is Bert Stel. Ik zoek een fietsmaatje van 50+ voor recreatieve ritten op de (elektrische) fiets. Ik ben 54 jaar, getrouwd en woon in Hoogkerk bij Groningen.

Heb je interesse? Bel 06 – 135 243 26 of e-mail naar [email protected].

Datum plaatsing: 7 juni 2021

Multicultureel vrouwencentrum Jasmijn zoekt een freelance docent(e) voor de fietslessen

Wij zijn op zoek naar iemand (het liefst een vrouw) die de theorielessen van de fietscursus wil verzorgen en samen met een groep vrijwilligers de praktijkvaardigheden oefent met de cursisten.
De cursus bestaat uit tien lessen in vijf weken op de maandag- en woensdagochtend.
Het eerste uur is voor de praktijkvaardigheden, van onervaren naar zelfstandig fietsen. Na een pauze in Vrouwencentrum Jasmijn geeft de docent(e) daar vervolgens de theorieles, aan de hand van de theorieboeken Stap Op De Fiets van Angela van der Kloof en Verkeer in Nederland, uitgever VerkeersWijzerGroningen.
De docentenvergoeding is € 16,= per uur.
We bieden de fietslessen twee tot vier keer per jaar aan.
Heb je belangstelling, neem dan contact op met Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn, tel. 050-5733319 en vraag naar Patricia, of mail naar [email protected].

Datum plaatsing: 6 mei 2021

800 kinderboeken met fiets

Wegens verhuizing te koop voor de liefhebber: mijn verzameling van zo’n 800 kinderboeken (2 kasten vol) met een fiets op de kaft. Alle boeken in één koop; eventueel kunnen de Lundia kasten erbij overgenomen worden. Ik hoop er iemand blij mee te kunnen maken. Prijs n.o.t.k.

Minke Kuipers, Winsum, [email protected]

Datum plaatsing: 13-03-2020