Fietscafé-avond in fietscafé Spaak

op maandag 22 november 20 uur

Hoewel Corona/Covid-19 nog niet volledig uit ons midden is verdwenen, is het organiseren van bijeenkomsten weer toegestaan. Anderhalf jaar hebben wij geen fysieke bijeenkomst met leden van de Fietsersbond afdeling Groningen gehad. We zouden het weer heel leuk vinden met jullie bij te praten over het fietsen in Stad, Provincie en Kop van Drenthe. Dat willen we doen op maandag 22 november, 20.00 uur in Fietscafé Spaak. In eerste instantie gewoon maar eens bijpraten.

fietscafespaak

We willen deze avond geen sprekers uitnodigen. Jullie kunnen wel onderwerpen aandragen waar je het over wilt hebben, wat jullie willen weten en wat jullie kwijt willen. De enige randvoorwaarden zijn dat het met fietsen en verkeer te maken moet hebben en dat er een open gesprek met respect voor elkaars meningen plaatsvindt. Om jullie te inspireren hebben wij al enkele mogelijke onderwerpen bedacht zoals: napraten over de Gerrit Krolbrug, stand van zaken Paddepoelsterbrug, de potmetgeld-resultaten, project fietsverlichting, provinciale niet-fietsprojecten, recreatieve paden en hoe het met de relaxte routes is vergaan.

Voor het organiseren is het fijn om te weten hoeveel personen er komen, dus zou je je willen aanmelden met een mail naar [email protected]?
Mocht je al weten waar je het graag over wilt hebben, wil je dat dan ook doorgeven, dan kunnen we verwante onderwerpen clusteren in een programmaatje en ons zonodig op het onderwerp voorbereiden.

Plaats: Fietscafé Spaak, Oude Boteringestraat 66, 9712 GN Groningen (https://spaak.cc/)

Goed om te weten: aangezien Spaak een horecagelegenheid is, is het verplicht om een geldige QR-code te laten zien bij binnenkomst.

Reserveer ook deze avond: maandag 7 februari 2022 –
Fietscafé-Verkiezingsdebat in het kader van
de raadsverkiezingen in de gemeente Groningen.

Categorieën