Enquete E-bike Noord-Groningen

In samenwerking met gemeenten doen de Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen onderzoek naar mobiliteit van bewoners van de gemeenten Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eemsmond, Loppersum, Ten Boer en Winsum.

Wanneer u in één van deze gemeenten woont, wordt u uitgenodigd om een aantal enquetevragen te beantwoorden. Dit om te achterhalen hoe de bereikbaarheid in uw regio verbeterd kan worden. De organisatoren zijn bijvoorbeeld benieuwd wat uw meest gebruikte vervoermiddel is, of u daar tevreden mee bent en of de elektrische fiets zou kunnen bijdragen aan een betere mobiliteit.

De enquête duurt ongeveer 10 minuten. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Uw gegevens worden alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt. Wanneer u de resultaten van het onderzoek wilt ontvangen, kunt u aan het eind van de enquête uw e-mailadres opgeven.

De enquete is opgenomen in dit document, maar kan ook on-line worden ingevuld op www.grunnmobiel.org. Er is ook een flyer over de enquete.

Stuur de enquête uiterlijk 30 april 2017 terug. Onder de deelnemers worden 5 cadeaubonnen van 100 euro verloot.

Categorieën