17 mei thema-avond over Fietsrouteplanner

Hoe is het daar eigenlijk mee? Hoe zit die organisatie in elkaar? Gebeuren er nog nieuwe dingen mee? Wie zijn nou die mensen die zorgen dat het systeem draait en actueel blijft? Wat zijn de toekomstplannen? We hebben Jaap Kamminga, de landelijk coördinator fietsrouteplanner, uitgenodigd om te komen vertellen. Hij wil graag en gaat proberen zijn al geplande bezigheden te verschuiven zodat dat ook kan. Uiteraard vragen we ook aan de routeplannervrijwilligers om te komen en te vertellen over hun ervaringen, verwachtingen en wensen.

De avond begint om 20.00 uur (inloop 19.45) en is in De Holm, Folkingestraat 9-b (steegje in), Groningen.

Iedereen is welkom! We vinden het fijn als je je aanmeld op groningen@fietsersbond.nl.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *